hamed1233 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 12 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 1
ارسال شده در: دوشنبه، 13 اسفند ماه ، 1386 23:51:28 موضوع مطلب: چندتا اس ام اس قشنگ
ميگن بابا جون يعني دار?اني رو وداع گ?ت,ميگه دار ?اني چيه ديگه؟؟؟
ميگن الاغ! يعني باباي خرت مرد!,ميگه خر ما که بابا نداشت!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------
ADAM: Do you love me?
HAVVA: Mage chareye dge ham daram?
VA IN GUNE BUD KE KHODAVAND ESHGH RA AFARID!
-------------------------------------------------------------------------------------------
)
((
('''''''''''''''')0
''''''''''''''''''''''''''''''''''
BEFARMA CHAY...
IN YE NAFE
@
porruye bi tarbiyat paeen tar az naf donbale chi migardi?????
miduni LOVE yani chi???
L:Lenge nadari
O:Omrami
V:Vojudami
E:Energie hasteiy haghe mosalame mast!
اگه واسم اس.ام.اس نزني:
الهي رو جوجه تيغي بشيني,الهي بري قزوين بند ک?شت بازشه,الهي تو خيابون دستشوييت بگيره
کمربندت باز نشه,الهي هر کانالي ميزني احمدي نژاد ببيني..
--------------------------------------------------------------------------------
گريه را به خنده ب?روش که خراب خنده هاتم هنوزم مثل قديما من هوادار چشاتم
--------------------------------------------------------------------------------
قيمت ميوه ها ا?زايش يا?ته قدر خودتو بدون گلابي
هنر شمشير آن است که يکي را دو تا مي کند ولي هنر عشق آن است که دو تا را يکي مي کند
در دور دست دور بر تخته سنگ گور با جوهر سرشت نوشته بود :ماه را دوست دارم به خاطر زيبائيش شب را دوست دارم به خاطر تنهائيش مادر را دوست دارم به خاطر ?داکاريش تو را دوست دارم ولي نميدانم چرا؟
اندازه ي يه لوبيا دوستت دارم...ناراحت نشو عزيزم...لوبياي سحر اميز رو مي گم!
هرگز عشق را گدايي نکن.چون هيچ گاه چيز با ارزشي به گدا داده نميشود
از سن خودت 20 سال کم کن. باقيمانده رو با 7 جمع کن. اگه عدد زوج بود با 1 جمع و اگه ?رد بود از يک کم کن. اگه رنگ تيره رو دوس داري ضرب در 3 کن و اگه رنگ روشن رو دوس داري ضربدر 3.5 کن. نتيجه نهايي رو ول کن . حال خودت چطوره؟
بعضي وقتاچشمام به قلبم حسوديشون ميشه-ميدوني چرا؟ چون تو هميشه توي قلبمي ولي از چشمم دوري .
غرور هديه شيطان است و عشق هديه خداوند و ما هديه شيطان را به هم مي دهيم ولي هديه خداوند را از يکديگر پنهان مي کنيم.
age gofti love is u`re face yani chii?yani:jamaleto eshge
وقتي با انگشت به طر? کسي اشاره مي کني تا مسخره اش بکني بدون سه تا از انگشت هات به طر? خودته